Bodegas Valcarlos

Fortius staat voor stijlvolle wijnen met kracht en karakter. Fortius-wijnen komen uit de spectaculaire en zeer geavanceerde Bodegas Valcarlos in het plaatsje Los Arcos, gelegen aan de oude pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Moderne vinificatietechnieken en traditionele rijping van de wijnen gaan harmonieus samen.

Navarra kent een uitstekend wijnklimaat met continentale trekken. De wijngaarden bevinden zich ten zuiden van stad Pamplona. De beste wijnen komen van kalk-kiezelgronden, bedekt met een vruchtbare bovenlaag. De rode wijnen worden gemaakt van tempranillo, graciano, cabernet sauvignon en merlot. De minder bekende witte wijnen – die verrassen door hun aantrekkelijke fruitigheid – komen van viura, garnacha blanca en chardonnay. Net als de wijnen uit het aangrenzende Rioja, bezitten de wijnen van Navarra uitstekende gastronomische kwaliteiten.

N.B. De grifioen op het etiket van Fortius is een fabeldier (leeuw en adelaar) uit de klassieke mythologie, dat staat voor kracht, sierlijkheid en moed.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »